Altera: voor bedrijfsverhalen met stijl.

Je bedrijf heeft zijn eigen karakter en een sterke visie. Dat wil je ook uitstralen. Wie jouw communicatie onder ogen krijgt, moet er je hand in herkennen. Je bent op zoek naar een branding bureau. Dat treft, want hier ben je in het professionele gezelschap van Altera.

Jouw visuele rechterhand
Altera denkt met je mee. We willen je verhaal doorgronden voor we het in vorm gieten. Dus zitten we samen met jou rond de tafel om de perfecte lijn uit te zetten. En die vervolgens consequent door te trekken. Zo ontstaat een vaste visuele identiteit die jouw doelpubliek vertrouwen inboezemt.

Grafischvormgevingbureau met expertise
Wat Altera onderscheidt van andere branding bureaus? Onze ervaren grafische en digitale vormgevers, die stijl ademen, een kom lettertypes eten als ontbijt en (h)eerlijke visuele communicatie op tafel zetten. Dankzij ons uitgebreide expertnetwerk met o.a. fotografen, 3D-animators, copywriters … rekent u bij ons op een rijkelijk gevuld keuzemenu.

Wat doet Altera voor jou?
Onze drang naar de perfecte visuele communicatie uit zich in diverse vormen.
Je rekent op ons voor een totaalpakket:
Logo’s en branding: wij creëren een sterke en herkenbare uitstraling voor je merk.
Print-vormgeving: wij geven vorm aan je papieren communicatie en begeleiden het ontwerp- en productieproces van a tot z.
Digitale vormgeving: wij kleden je digitale publicaties en website gebruiksvriendelijk én knap aan.