Wat is een ipub ?
Vanaf nu bestaat er een manier om klanten daadwerkelijk te betrekken bij je presentaties. Wij noemen het ‘ipub’. Het is een revolutionaire tool om je bedrijf en je producten of diensten interactief voor te stellen. Dankzij de handige navigatie bereik je snel alle informatie in een ipub.

Waarom ipub ?
Het grote voordeel van een ipub is dat de gebruiker niet direct overspoeld wordt met informatie. Je kan stapsgewijs relevante informatie tonen, maar ook snel doorheen het document navigeren. Alles wordt duidelijk weergegeven, waarbij de kernboodschap van je bedrijf, product of merk centraal staat. Een ipub is bovendien gratis te delen via een eigen server of website en werkt op alle platformen! (ipads, computers, iOS, Android,…)

Interactief
Een ipub is geen statische PDF maar een echte interactieve publicatie met rijke beeld en audiovisuele beleving: video, audio, animatie, links,… Dankzij die interactieve mogelijkheden wordt uw verhaal op een aantrekkelijke en interessante manier gebracht. Verbinding maken met je publiek, daar draait het om.

Verhalen met stijl
We doorgronden jouw verhaal voor we het in vorm gieten. Eerst zitten we samen rond de tafel om de perfecte lijn uit te zetten en vervolgens maken we van je boodschap een visueel aantrekkelijk verhaal, volledig gebrand volgens je huisstijl.

Voorbeeld ipub
Een ipub kan je voor zowat al je verhalen gebruiken. Of het nu een bedrijfspresentatie is, de voorstelling van een nieuw product of de salestool van je merk: een ipub is de oplossing! Wil je graag zelf een ipub uittesten, dat kan: download hier de Credo ipub en open ze op je tablet of computer (bvb in iBooks).

Demo
Uiteraard komen we ook graag tot bij jou om enkele demo’s te tonen en je persoonlijk te overtuigen van de kracht van ons ipub-verhaal. Mail naar geert@altera.be of bel +32 16 84 19 37.